Appartement huren: niet meer beschikbaar Henry Dunantweg in Alphen aan den Rijn

  • 30 m2
  • 1 kamer
  • 16 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over dit Appartement in Alphen aan den Rijn. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

LET OP! UITSLUITEND REAGEREN PER MAIL!

Per Augustus beschikbaar deze gemeubileerde studio in Alphen aan den Rijn, in een complex met in totaal 18 studio's. Het betreft een oud kantoorgebouw welk in 2020 is getransformeerd tot studio's. In de studio's worden wonen en slapen in één ruimte gecombineerd.

De studio is uitgerust met een keuken voorzien van een inbouw koelkast met vriesvak, een 4-pit inductiekookplaat, een RVS-afzuigkap, magnetron, wastafel met mengkraan en voldoende opbergruimte.
Vanuit de woonkamer is de badkamer te betreden welk is voorzien van een toilet, inloop douche, wastafel met mengkraan, wasmachine en handdoekenradiator.
De studio wordt aangeboden inclusief meubilair, witgoed, eigen parkeerplaats en beschikt over een gemeenschappelijk afsluitbare fietsenstalling en een gemeenschappelijke tuin.

Er zal in eerste instantie een huurovereenkomst tot maximaal 6 maanden worden afgesloten met de optie tot verlenging voor onbepaalde tijd.

De woning is niet geschikt voor woningdelers.

De woning wordt gemeubileerd aangeboden voor €850,00 inclusief voorschot warmte en servicekosten. Exclusief water, elektra, televisie en internet.

LET OP! UITSLUITEND REAGEREN PER MAIL!

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Alphen aan den Rijn
Wijk/buurt: Rijnoord
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg
Tonen op kaart

Rijnoord, Alphen aan den Rijn

Meer informatie over wonen in Rijnoord