Apartment for rent: no longer available Henry Dunantweg in Alphen aan den Rijn

  • 30 m2
  • 1 room
  • 24 Immediately
  • Indefinite period
On this page you will find all information of this Apartment in Alphen aan den Rijn. You can contact the advertiser if you have any questions.

LET OP! UITSLUITEND REAGEREN PER MAIL!

Per Augustus beschikbaar deze gemeubileerde studio in Alphen aan den Rijn, in een complex met in totaal 18 studio's. Het betreft een oud kantoorgebouw welk in 2020 is getransformeerd tot studio's. In de studio's worden wonen en slapen in één ruimte gecombineerd.

De studio is uitgerust met een keuken voorzien van een inbouw koelkast met vriesvak, een 4-pit inductiekookplaat, een RVS-afzuigkap, magnetron, wastafel met mengkraan en voldoende opbergruimte.
Vanuit de woonkamer is de badkamer te betreden welk is voorzien van een toilet, inloop douche, wastafel met mengkraan, wasmachine en handdoekenradiator.
De studio wordt aangeboden inclusief meubilair, witgoed, eigen parkeerplaats en beschikt over een gemeenschappelijk afsluitbare fietsenstalling en een gemeenschappelijke tuin.

Er zal in eerste instantie een huurovereenkomst tot maximaal 6 maanden worden afgesloten met de optie tot verlenging voor onbepaalde tijd.

De woning is niet geschikt voor woningdelers.

De woning wordt gemeubileerd aangeboden voor €850,00 inclusief voorschot warmte en servicekosten. Exclusief water, elektra, televisie en internet.

LET OP! UITSLUITEND REAGEREN PER MAIL!

Read more with an package!

General information

City Alphen aan den Rijn
District/Neighbourhood: Rijnoord
Register municipality: Yes
Status: Unfurnished
Housemates: None
Viewing In Consultation
Show on map

Rijnoord, Alphen aan den Rijn

More information about living in Rijnoord