Apartment for rent: no longer available Henry Dunantweg in Alphen aan den Rijn

  • 31 m2
  • 1 room
  • 22 Immediately
  • Indefinite period
On this page you will find all information of this Apartment in Alphen aan den Rijn. You can contact the advertiser if you have any questions.

LET OP! UITSLUITEND REAGEREN VIA DE BANNER PLAN EEN BEZICHTIGING!

Per 1 November beschikbaar deze gestoffeerde studio in Alphen aan den Rijn. Het betreft een oud kantoorgebouw welk in 2021 volledig is getransformeerd tot 14 luxe appartementen/studio's.

Entree vanuit de algemene ruimte in de gang, hieruit is de woonkamer, maar ook de badkamer met toilet te betreden. De badkamer is voorzien van een douchecabine, een wastafel met spiegel, toilet, een handdoekenradiator en wasmachineaansluiting. De woonkamer is door de ramen erg licht en beschikt over een open keuken, voorzien van een combi-oven magnetron, een koelkast met vriesvak, een 4-pits inductie kookplaat met RVS afzuigkap, een gootsteen met luxe mengkraan, een vaatwasmachine en voldoende opbergruimte.
De studio is voorzien van een luxe PVC-vloer en beschikt over een intercom, een eigen parkeerplaats en toegang tot de afsluitbare fietsenstalling.

De studio wordt gestoffeerd aangeboden voor €637,23 incl. servicekosten, excl. Gas/Water/Elektra/Gemeentelijke Heffingen/Internet en Televisie.
Verschillende huurtermijnen zijn bespreekbaar, zowel beschikbaar voor 6 maanden als langer.

LET OP! UITSLUITEND REAGEREN VIA DE BANNER PLAN EEN BEZICHTIGING!

Read more with an subscription!

General information

City Alphen aan den Rijn
District/Neighbourhood: Anders
Register municipality: Yes
Status: Furnished
Housemates: None
Viewing In Consultation
Show on map

Anders, Alphen aan den Rijn

More information about living in Anders